קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

מחבת צרוב Rockfish בר וקליפה רכה סרטן טמפורה עם זנגביל זיגוג Yuzu, מלפפון ו Nori קלוי

מחבת צרוב Rockfish בר וקליפה רכה סרטן טמפורה עם זנגביל זיגוג Yuzu, מלפפון ו Nori קלוי
מחבת צרוב Rockfish בר וקליפה רכה סרטן טמפורה עם זנגביל זיגוג Yuzu, מלפפון ו Nori קלוי יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 1585 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו מלפפון, מיץ yuzu להתרכז, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פסטה סרטנים רכה עם כוסברה-ג'ינג'ר פסטו, סרטן פגז רך מצופה פנקו עם רוטב פונזו ג'ינג'ר, ו סרטן פגז רך מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. בסיר עמוק, מחממים שמן קנולה ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
בקערה בינונית, לזרוק מלפפונים עם חומץ אורז, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
מלפפוןמלפפון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב כ 1 כף שמן קנולה ואת זנגביל. לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים שמנת כבדה ומיץ ליים, מרתיחים עד מופחתים בחצי. מקפלים בשר סרטנים, תערובת העונה עם מלח, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
מיץ לייםמיץ ליים
בשר סרטניםבשר סרטנים
מלחמלח
5
מניחים קמח על צלחת. מתבלים את דגי הסלע במלח ומעלים מעט בקמח, מנערים את העודף.
מרכיבים שתצטרך
RockfishRockfish
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
6
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום על 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הוסף rockfish, צד העור למטה, רק עד העור הוא פריך, על 2 דקות. הפוך ומבשל לצד השני חום, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
RockfishRockfish
8
הסר פילה ללוח חיתוך, לחתוך פילה במחצית אופקית. חצי מהחלקים העליונים עם תערובת הסרטנים והכריך שוב ביחד. לעטוף חלקים בנפרד בנייר שעווה או קלף.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד דגים מבושלים דרך ומילוי סרטנים חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
סרטןסרטן
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
בינתיים, לטבול סרטנים בטמפורה הבלילה ומטגנים עד חום קל ופריך, על 3 דקות, לנקז במהירות על מגבת נייר לחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
11
כדי לשרת: על החלק התחתון של הצלחת, מניחים כמה פרוסות מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
12
טפטוף עם זיגוג Yuzu.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
YuzuYuzu
13
הסר rockfish מנייר שעווה ומפזרים הצדדים עם כמה פתיתי Nori.
מרכיבים שתצטרך
RockfishRockfish
נוריםנורים
14
מקום rockfish מעל מלפפון, צלחת סרטנים רכים ליד דגים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
דגיםדגים
סרטןסרטן
15
מפזרים בצל ירוק וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
16
מפזרים פתיתי נורי הנותרים ולתקוע משולש נורי קלוי בכל חצי סרטן.
מרכיבים שתצטרך
סרטןסרטן
נוריםנורים
17
בקערת נירוסטה בינונית, להקציף יחד קמח אורז, קורנפלור, מלח וג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
18
להקציף סודה. מקררים או לשמור את הבלילה על קרח עד מוכן לטגן. ייתכן שיהיה עליך לטאטא בקמח נוסף או מים כדי להתאים את הבלילה אם היא עומדת.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
19
בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, לשלב זנגביל, מיץ תפוזים, מיץ yuzu, רוטב סויה ומרח שום צ ' ילי. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שוםרסק שום
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ Yuzuמיץ Yuzu
רוטב סויהרוטב סויה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
20
בינתיים, בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב סוכר ומים 1 כף. לבשל, מבלי לערבב, עד התערובת הופכת צבע ענבר כהה, על 5 עד 10 דקות, מתערבל המחבת מדי פעם כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
21
כאשר הסוכר מגיע לצבע הרצוי, בזהירות להקציף בתערובת yuzu המבעבעת. חזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
YuzuYuzu
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
22
לטאטא את קורנפלור עם מספיק מים כדי ליצור slurry חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
23
לטאטא את תערובת קורנפלור לתוך תערובת yuzu קצת בכל פעם, לתת לו לחזור לרתיחה בין תוספות, עד התערובת התעבה לזיגוג. ייתכן שלא תצטרך את כל עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
זיגוגזיגוג
YuzuYuzu
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
24
קרע את נורי לחתיכות קטנות. טוחנים לאבקה עדינה בקבוצות במטחנת קפה או תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
נוריםנורים
25
באמצעות סכין חדה לחתוך נורים לחתוך לתוך 12 משולשים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
26
במחבת בינונית מעל חום בינוני, מוסיפים שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשוםשמן שומשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
27
מוסיפים משולשים, מבשלים, מסתובבים פעם אחת, עד מרוסק ומבריק משני הצדדים, על 30 שניות עד 1 דקה לכל צד.
28
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה, לפי הצורךשמן קנולה, לפי הצורך1(חוֹרֶף)רסק שום צ'ילי אסייתי, כגון sambal oelekרסק שום צ'ילי אסייתי, כגון sambal oelek283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סודה קלאבסודה קלאב1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס4(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס1מלפפון ללא זרעים, פרוס דקמלפפון ללא זרעים, פרוס דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זנגביל טחוןזנגביל טחון11 קילו קישואים,ג'ינג'ר קצוץ דקג'ינג'ר קצוץ דק21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1אורנג', juicedאורנג', juiced21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1סיד, על 2 כפותסיד, על 2 כפות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר סרטן גוש, הרים מעלבשר סרטן גוש, הרים מעל1גיליוןנוריםנורים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן בוטנים, לטיגוןשמן בוטנים, לטיגון6סרטנים רכים, ניקוסרטנים רכים, ניקו2צ'ילי אדום טרי, פרוס דק, זרעצ'ילי אדום טרי, פרוס דק, זרע2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח אורזקמח אורז1(חוֹרֶף)חומץ אורזחומץ אורז850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה דג-סלע פראי, עור עלפילה דג-סלע פראי, עור על1קבוצותבצל ירוק, רק חלק ירוק, פרוס דקבצל ירוק, רק חלק ירוק, פרוס דק11 קילו קישואים,כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב סויה לייטרוטב סויה לייט1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריכוז מיץ yuzuריכוז מיץ yuzu

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.