מחבת צרוב Rockfish בר וקליפה רכה סרטן טמפורה עם זנגביל זיגוג Yuzu, מלפפון ו Nori קלוי
מחבת צרוב Rockfish בר וקליפה רכה סרטן טמפורה עם זנגביל זיגוג Yuzu, מלפפון ו Nori קלוי יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 85 גרם של שומן, וסך הכל 1585 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו מלפפון, מיץ yuzu להתרכז, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פסטה סרטנים רכה עם כוסברה-ג'ינג'ר פסטו, סרטן פגז רך מצופה פנקו עם רוטב פונזו ג'ינג'ר, ו סרטן פגז רך מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. בסיר עמוק, מחממים שמן קנולה ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
תנור
2
בקערה בינונית, לזרוק מלפפונים עם חומץ אורז, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
מלפפון
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בסיר קטן מעל חום בינוני, לשלב כ 1 כף שמן קנולה ואת זנגביל. לבשל עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים שמנת כבדה ומיץ ליים, מרתיחים עד מופחתים בחצי. מקפלים בשר סרטנים, תערובת העונה עם מלח, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
מיץ ליים
בשר סרטנים
מלח
5
מניחים קמח על צלחת. מתבלים את דגי הסלע במלח ומעלים מעט בקמח, מנערים את העודף.
מרכיבים שתצטרך
Rockfish
קמח לכל מטרה
מלח
6
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום על 1 כף שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הוסף rockfish, צד העור למטה, רק עד העור הוא פריך, על 2 דקות. הפוך ומבשל לצד השני חום, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Rockfish
8
הסר פילה ללוח חיתוך, לחתוך פילה במחצית אופקית. חצי מהחלקים העליונים עם תערובת הסרטנים והכריך שוב ביחד. לעטוף חלקים בנפרד בנייר שעווה או קלף.
מרכיבים שתצטרך
סרטן
עוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
קרש חיתוך
9
מניחים על תבנית אפייה ואופים עד דגים מבושלים דרך ומילוי סרטנים חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
סרטן
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
10
בינתיים, לטבול סרטנים בטמפורה הבלילה ומטגנים עד חום קל ופריך, על 3 דקות, לנקז במהירות על מגבת נייר לחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
11
כדי לשרת: על החלק התחתון של הצלחת, מניחים כמה פרוסות מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
12
טפטוף עם זיגוג Yuzu.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג
Yuzu
13
הסר rockfish מנייר שעווה ומפזרים הצדדים עם כמה פתיתי Nori.
מרכיבים שתצטרך
Rockfish
נורים
14
מקום rockfish מעל מלפפון, צלחת סרטנים רכים ליד דגים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
דגים
סרטן
15
מפזרים בצל ירוק וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
פלפל צ ' ילי
16
מפזרים פתיתי נורי הנותרים ולתקוע משולש נורי קלוי בכל חצי סרטן.
להקציף סודה. מקררים או לשמור את הבלילה על קרח עד מוכן לטגן. ייתכן שיהיה עליך לטאטא בקמח נוסף או מים כדי להתאים את הבלילה אם היא עומדת.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזים
קמח לכל מטרה
מים
קרח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
19
בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, לשלב זנגביל, מיץ תפוזים, מיץ yuzu, רוטב סויה ומרח שום צ ' ילי. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום
מיץ תפוזים
מיץ Yuzu
רוטב סויה
ג ' ינג ' ר
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
20
בינתיים, בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, לשלב סוכר ומים 1 כף. לבשל, מבלי לערבב, עד התערובת הופכת צבע ענבר כהה, על 5 עד 10 דקות, מתערבל המחבת מדי פעם כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
21
כאשר הסוכר מגיע לצבע הרצוי, בזהירות להקציף בתערובת yuzu המבעבעת. חזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
Yuzu
ציוד שתשתמש בו
מקציף
22
לטאטא את קורנפלור עם מספיק מים כדי ליצור slurry חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
23
לטאטא את תערובת קורנפלור לתוך תערובת yuzu קצת בכל פעם, לתת לו לחזור לרתיחה בין תוספות, עד התערובת התעבה לזיגוג. ייתכן שלא תצטרך את כל עמילן התירס.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
זיגוג
Yuzu
ציוד שתשתמש בו
מקציף
24
קרע את נורי לחתיכות קטנות. טוחנים לאבקה עדינה בקבוצות במטחנת קפה או תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
קפה
נורים
25
באמצעות סכין חדה לחתוך נורים לחתוך לתוך 12 משולשים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
נורים
ציוד שתשתמש בו
סכין
26
במחבת בינונית מעל חום בינוני, מוסיפים שמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
27
מוסיפים משולשים, מבשלים, מסתובבים פעם אחת, עד מרוסק ומבריק משני הצדדים, על 30 שניות עד 1 דקה לכל צד.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.