קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

מחבת צרובה ברווז עם רוטב אגס צ'ילה אדום, בורבון-חום סוכר אסיה אגס להתענג ועוגות גבינה תפוחי אדמה-כחול

מחבת צרובה ברווז עם רוטב אגס צ'ילה אדום, בורבון-חום סוכר אסיה אגס להתענג ועוגות גבינה תפוחי אדמה-כחול
מחבת צרוב ברווז עם רוטב אגס צ'ילה אדום, בורבון סוכר חום אגס אסייתי להתענג ועוגות גבינה תפוחי אדמה-כחול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1076 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, גבינה מקומית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. מתכונים דומים: פרוס פילה מיניון לעטוף עם אגס - בצל מתענג ורוטב כחול גבינה, עגבניות, סלסה אבוקדו & אסיה אגס עם דגים מחבת צרוב, ו סלט אגס ואשכוליות אסייתי עם סאקה גרניטן וסורבה אגס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מתבלים את הברווז עם מלח ופלפל משני הצדדים ומבשלים, עור בצד למטה, עד חום זהוב, לנקז את השומן, להפוך את השד מעל ולהמשיך לבשל בתנור כדי doneness בינוני נדיר, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
מניחים 2 עוגות גבינה תפוחי אדמה-כחולות על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולהגבינה כחולה
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
מניחים חזה ברווז אחד על גבי עוגות תפוחי אדמה, ולטפטף את רוטב האגס צ ' ילה האדום סביב הצלחת ועל הקצוות של השדיים ברווז.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוטברוטב
אגסאגס
5
מניחים כמה כפיות של התענג אגס אסיה על גבי כל אחד השדיים ברווז.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
אגס אסייתיאגס אסייתי
להתענגלהתענג
6
מערבבים את תפוחי האדמה, פירורי לחם וגבינה כחולה בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צור את התערובת לשמונה עוגות 2 אינץ'. צ ' יל במקרר במשך 30 דקות. לדלות את העוגות בקלילות בפירורי panko יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
גבינה כחולהגבינה כחולה
תפוח אדמהתפוח אדמה
פאנקו.פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מבשלים את העוגות עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
4
מוסיפים את המניה, צ ' ילי, קינמון, אניס, אגסים, ומבשלים עד מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
אניסאניס
אגסאגס
מלאימלאי
5
מסננים את הרוטב לסיר נקי ומבשלים עקביות רוטב, והוא יכול לצפות את הגב של כף עבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
1
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את האגסים ומבשלים עד חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
3
מוציאים את המחבת מהחום, מוסיפים את הבורבון והסוכר ומבשלים עד שהאגסים מזוגגים קלות.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
אגסאגס
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינה כחולה מקומית מתפוררתגבינה כחולה מקומית מתפוררת2בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף תוצרת ביתציר עוף תוצרת בית2צ'ילי אדום מקסיקני חדש לגמריצ'ילי אדום מקסיקני חדש לגמרי1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש4חזה ברווזחזה ברווז2(חוֹרֶף)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם panko, בתוספת תוספת לציפויפירורי לחם panko, בתוספת תוספת לציפוי3אגסים אסיאתיים, קלופים, זורעים וחתוכים לקוביותאגסים אסיאתיים, קלופים, זורעים וחתוכים לקוביות3אגסים, קלופים, זורעים וחצוייםאגסים, קלופים, זורעים וחצויים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמחית תפוחי אדמה קרהמחית תפוחי אדמה קרה1גדולבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי2צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ2(חוֹרֶף)חמאה קרה ללא מלחחמאה קרה ללא מלח

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
יקב פארק היורה ביריצ ' ינו Chenin Blanc
2017 ספורט בושם של דבש פריחת תפוזים, חמאת תפוחים, brimstone, וכמה מבשר מוזר של לילך אשר מפעיל לא רק את מערכת הריח, אלא גם את המערכת הלימבית, מערכת העצבים האוטונומית, ומערכות אחרות הממוקמות במגזרים רחוקים יותר. לחות קרקע ואקלים מיקרו במהלך עונת הגידול של 2017 נותרה גבוהה למדי במהלך עונת הגידול בשל הגשמים העצומים מהחורף הקודם, דבר שתרם לפיתוח בוטריטיס צנוע אך משמעותי. נתקלנו לאחרונה בתנאים אלה בשנת 2013 וייצרנו יין דומה לזה בציר-רק את יבש בסגנון הידוע על ידי הצרפתים כמו sec tendre - יבש, עדיין רך. וכמו בצירים קודמים, היין הזה תוסס בפלדת אל חלד ללא חיסון, והוא הזדקן עד האביב הבא ב 8 נירוסטה ו 2 חביות עץ אלון הונגרי ניטראלי.