מחבת צרובה ברווז עם רוטב אגס צ'ילה אדום, בורבון-חום סוכר אסיה אגס להתענג ועוגות גבינה תפוחי אדמה-כחול
מחבת צרוב ברווז עם רוטב אגס צ'ילה אדום, בורבון סוכר חום אגס אסייתי להתענג ועוגות גבינה תפוחי אדמה-כחול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1076 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, גבינה מקומית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. מתכונים דומים: פרוס פילה מיניון לעטוף עם אגס - בצל מתענג ורוטב כחול גבינה, עגבניות, סלסה אבוקדו & אסיה אגס עם דגים מחבת צרוב, ו סלט אגס ואשכוליות אסייתי עם סאקה גרניטן וסורבה אגס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מתבלים את הברווז עם מלח ופלפל משני הצדדים ומבשלים, עור בצד למטה, עד חום זהוב, לנקז את השומן, להפוך את השד מעל ולהמשיך לבשל בתנור כדי doneness בינוני נדיר, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
3
מניחים 2 עוגות גבינה תפוחי אדמה-כחולות על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולה
תפוח אדמה
4
מניחים חזה ברווז אחד על גבי עוגות תפוחי אדמה, ולטפטף את רוטב האגס צ ' ילה האדום סביב הצלחת ועל הקצוות של השדיים ברווז.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
פלפל צ ' ילי אדום
תפוח אדמה
רוטב
אגס
5
מניחים כמה כפיות של התענג אגס אסיה על גבי כל אחד השדיים ברווז.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
אגס אסייתי
להתענג
6
מערבבים את תפוחי האדמה, פירורי לחם וגבינה כחולה בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. צור את התערובת לשמונה עוגות 2 אינץ'. צ ' יל במקרר במשך 30 דקות. לדלות את העוגות בקלילות בפירורי panko יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
גבינה כחולה
תפוח אדמה
פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מבשלים את העוגות עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת.
מרכיבים שתצטרך
יין
4
מוסיפים את המניה, צ ' ילי, קינמון, אניס, אגסים, ומבשלים עד מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
קינמון
פלפל צ ' ילי
אניס
אגס
מלאי
5
מסננים את הרוטב לסיר נקי ומבשלים עקביות רוטב, והוא יכול לצפות את הגב של כף עבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
1
מחממים סיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את האגסים ומבשלים עד חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
אגס
3
מוציאים את המחבת מהחום, מוסיפים את הבורבון והסוכר ומבשלים עד שהאגסים מזוגגים קלות.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.