מחווני חזיר מתוקים וחמוצים עשויים להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 300 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-19 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חומץ אורז מתובל, גרידת תפוזים, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו מחווני עוף ברביקיו חמוצים עם כרוב סיני כבוש וגזר, מחווני וופל חזיר מתוקים, ו מנגל סיני משך מחווני חזיר עם כוסות כבושות וגזר ורוטב חרדל מתוק וחם (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לסלט: לזרוק את הכרוב הירוק, כרוב אדום, חומץ, שמן, פלפל מלח ובצל ירוק בקערה בינונית כדי להתמזג. מכסים ומקררים בעת הכנת החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
בצל ירוק
כרוב אדום
חומץ
פלפל
חזיר
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לחזיר: בקערה בינונית, להקציף יחד את מיץ התפוזים, רוטב סויה, סוכר חום, חומץ, שמן שומשום, פלפל, שום, זנגביל וגלידת תפוזים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
סוכר חום
גרידה כתומה
שמן שומשום
רוטב סויה
חומץ
שום
ג ' ינג ' ר
פלפל
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיף את בשר החזיר tenderloin ולהפוך למעיל. מקררים למשך שעה אחת לפחות, מסתובבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר פילה
5
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר את החזיר מן המרינדה. שמור את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
חזיר
7
מניחים את החזיר על תבנית אפייה כבדה לא מקל וצולים עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס למרכז של אוגרי חזיר 145 מעלות F, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מדחום מטבח
8
הסר את החזיר מהתנור ולתת לעמוד 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
יוצקים את המרינדה לתוך סיר בינוני כבד לטאטא את arrowroot. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד הרוטב מתעבה מעט, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Arrowroot
מרינדה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
10
הסר את הרוטב מהחום וקריר מעט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
11
להעביר את בשר החזיר tenderloin למשטח עבודה לחתוך לרוחב לפרוסות 1/4-ל 1/3-אינץ ' עבה. מחלקים את החזיר בין החצאים התחתונים של לחמניות. מעל החזיר עם רוטב וסלט כרוב. מכסים עם החצאים העליונים של הלחמניות ומגישים.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא תערובת שאנין בלאן מסה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.