מטבל חציל מעושן וכוסברה
גשו לסופר וקנו מיץ ליים, יוגורט יווני, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, ו primal דיאט. מטבל חציל מעושן ופרגדומים צלויים, תבשיל חצילים פיקנטי עם כוסברה ומנטה, ו צלעות כבש עם סלט חציל מעושן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להדליק את הגז על 2 טבעות, ואז להניח את חצילים ישירות עליהם, 2 לטבעת. ב 30 שניות הם יהיו מושחרים בצד אחד, כך להשתמש מלקחיים כדי להפוך אותם עד שהם חרוכים היטב על כל הצדדים. לחלופין, לבשל חצילים מתחת לגריל או על ברביקיו, הופך אותם עד שהם מושחרים בכל רחבי.
לאחר ביצוע, לשים את חצילים בשקית ניילון. כאשר קר מספיק כדי לטפל, להסיר את העור מושחר ולשים את הבשר (אשר צריך להיות מבושל ורך) במסננת לנקז במשך 30 דקות.
להעביר את החציל לקערה, ולאחר מכן מחית עם מזלג או בליץ עם בלנדר יד, אבל לא לעשות את זה חלק לחלוטין. מערבבים את היוגורט, שמן זית וקמצוץ שומן של מלח, ולאחר מכן מוסיפים כוסברה, שום ולימון או מיץ לימון. לטעום ולהוסיף יותר מלח או מיץ לימון במידת הצורך, אבל להיזהר לא להציף את טעם החציל.