קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

מטבל שעועית לבנה עם צנוברים

מטבל שעועית לבנה עם צנוברים
מטבל שעועית לבנה עם צנוברים יכול להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שעועית צפונית מעולה, עגבניה רומא, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו נקניק מעושן, שעועית לבנה ופסטה תרד עם צנוברים קלויים, טורטליני עם גרגיר הנחלים, שעועית לבנה וצנוברים, ו תרד מוקפץ עם שעועית לבנה וצנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הצנוברים, בזיליקום ואורגנו למעבד מזון. מכסים, ודופק 2 או 3 פעמים לטחון דק את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים שעועית ושום; תהליך עד חלקה, על 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
יוצקים את מיץ הסיד, עגבניות, מלח ופלפל, ואת הדופק 2 עד 3 פעמים עד התערובת חלקה ומפיצה. עם מעבד המזון פועל, לטפטף את השמן לתוך המטבל. אם התערובת הופכת עבה מדי, להוסיף כף מים בכל פעם עד לטבול הוא עקביות נכונה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מקררים לפחות 2 שעות או לילה כדי למזג את הטעמים לפני ההגשה.