מטבל תפוחי אדמה ושקדים יווני
המתכון היווני תפוחי אדמה מטבל שקדים מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט גדול חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. מתאים ל-9 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו שקדים, פירורי לחם גס, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פנקייק יוגורט יווני אלמונד ג'וי, דובדבנים בסירופ שקדים על יוגורט יווני, ו עוגת יוגורט אוכמניות שקדים יוונית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מכסים תפוחי אדמה במים בסיר קטן ומתבלים היטב במלח, ואז מבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, שקדים טוסט ופירורי לחם בנפרד בתנור עד זהב חיוור, 8 עד 10 דקות, ואז מגניב.
עם מנוע פועל, טיפה שום לתוך מעבד מזון וקוצצים.
מוסיפים אגוזים ופירורי לחם וטוחנים דק. דופק במים, 3/4 כפית מלח, ו 1 כף מיץ לימון.
מסננים תפוחי אדמה מחית גס עם מזלג, ולאחר מכן להוסיף מעבד עם שמן ודופק לשלב.
מוסיפים מיץ לימון לטעם ודק עם קצת מים אם תרצה.