מיאמי בורגר
מיאמי בורגר היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 732 קלוריות, 51 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, חרדל דיז'ון, הודו טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חמוצים שמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Coffeecake מערבולת קינמון כקינוח. נסו מיאמי מרגריטה, מיאמי הליבוט, ו מיאמי דוגס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחלקים את הבשר ל 4 חלקים שווים (כ 6 אונקיות כל). צור כל חלק באופן רופף לתוך המבורגר 3/4 אינץ ' עבה ולעשות דיכאון עמוק במרכז עם האגודל. מתבלים את שני הצדדים של כל המבורגר עם מלח ופלפל.
מחממים את השמן במחבת או מחממים על חום גבוה עד שהשמן מתחיל להבהב. מבשלים את ההמבורגרים עד חום זהוב מעט חרוך בצד הראשון, על 3 דקות עבור בשר בקר ו 5 דקות עבור טורקיה. תהפוך את ההמבורגרים. מבשלים המבורגרים בקר עד חום זהוב מעט חרוך בצד השני, 4 דקות עבור בינוני נדיר (3 דקות אם ציפוי עם גבינה) או עד מבושל במידה הרצויה של doneness. מבשלים המבורגרים טורקיה עד מבושל לאורך כל הדרך, על 5 דקות בצד השני.
מוסיפים את הגבינה, אם משתמשים, לחלק העליון של המבורגרים במהלך הרגע האחרון של בישול העליון עם כיסוי basting, לסגור את כיסוי הגריל, או אוהל את ההמבורגרים עם רדיד אלומיניום כדי להמיס את הגבינה.
מערבבים את המיונז ואת השום הקלוי בקערה קטנה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מורחים את שני הצדדים של כל לחמניה עם המיונז והחרדל.
מניחים פרוסת גבינה על כל תחתית לחמניה, מניחים המבורגר למעלה, ואז מעלים את ההמבורגר עם פרוסת נקניק, עוד פרוסת גבינה, וכמה פרוסות חמוצים. כיסוי עם צמרות לחמניה.
מבשלים את ההמבורגרים על מכבש כריך או לעטוף את ההמבורגרים בנייר אלומיניום ומבשלים במחבת חמה על חום גבוה (לשים מחבת כבדה על גבי ההמבורגרים כדי ללחוץ עליהם) עד חום זהוב והגבינה נמסה, על 1 1/2 דקות לכל צד.