קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

מילוי כריכים

מילוי כריכים
מילוי כריכים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב עגבניות, בקר טחון, מלח ופלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 37% המנה הזאת די גרועה. נסו מילוי כריך כרובית, מילוי כריך סלט ביצים קלאסי, ו מילוי כריך חומוס צמחוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים ומערבבים בשר טחון במחבת גדולה עד משחימים היטב, על 10 דקות; לנקז שומן.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מניחים בשר מבושל בקערה גדולה. מערבבים ברוטב עגבניות, בצל, זיתים שחורים, פימנטוס, פטריות, גבינת צ 'דר, אבקת צ' ילי, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
כריך כפית מילוי על תחתית לחמנייה המבורגר, מתפשט לקצוות. מילוי צריך להיות כ 1/2 " עבה במרכז הכריך.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
5
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות מתחילים בועה, 5-10 דקות. הפעל תנור כדי לצלות ולהמשיך לבשל עד מחומם דרך, כ 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה