מילוי סקווש
מילוי סקווש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מזון גבינה מעובד, סקווש, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . וזה לא כזה אדיר. נסו מלית דלורית, מילוי סקווש קל, ו מילוי תבשיל סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
בקערה בינונית, מערבבים את הדלעת, מרק סלרי שמנת ובצל.
מורחים על 3/4 כוס מלית לערבב בתחתית תבנית אפייה מוכן, העליון עם חצי תערובת סקווש. מתבלים בפלפל ומפזרים חצי ממזון הגבינה המעובד. חזור על השכבות, ומעל עם תערובת המילוי הנותרת. באופן שווה לארגן פרוסות חמאה על פני השטח, ויוצקים מים על כל.
מכסים, ואופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד להשחמה קלה.