מיני עוגות דלעת הוא קינוח המשמש 12. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לכם חלב, שמן קנולן, סוכר קונדיטורים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 30%, וזה לא כל כך עצום. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מיני עוגות דלעת, מיני דלעת-עוגות מולסה, ו עוגות מיני דלעת.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות; מקציפים על בינוני למשך 2 דקות. מקפלים פנימה אגוזי מלך. כף 1/2 כוסות לתוך 12 מחבתות צינורות מחורצות מיניאטוריות משומנות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
אופים בחום של 350 למשך 20-25 דקות. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה מקציפים את טעם הסוכר, המים והאדר של הקונדיטורים לתערובת אחידה. גוון כתום עם צבעי מאכל אדומים וצהובים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
סוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקות
טעם מייפל
מלח דק, לשולי הכוסות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הניחו מתלי תיל עם עוגות על נייר שעווה. כף מחצית מהזיגוג באופן שווה על צמרות ודפנות העוגות, והניח לעודף לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
5
בואו לעמוד עד זיגוג מוגדר. חזור על הפעולה עם הזיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
6
בקערה קטנה מקציפים את הסוכר והמים של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה; גוון ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
חותכים חור קטן בפינת מאפה או שקית ניילון; הכנס קצה מאפה עגול מס ' 4. מלא שקית עם ציפוי ירוק. צינור גפנים על הדלעות. עבור גזע, הכנס טוטסי
ניתן לשלב עוגה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "