תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל עוגות סרטנים מיני עם רוטב Remoulade. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 804 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סלרי, מלח כשר, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. מתכונים דומים: עוגות סרטנים עם רוטב Remoulade, רוטב Remoulade ועוגות סרטן, ו עוגות סרטנים עם רוטב Rémoulade.
הוראות
1
במחבת בינונית, מחממים את החמאה; מוסיפים את הבצל הירוק, הסלרי והשום, ומבשלים על אש בינונית עד שהירקות שקופים, בערך 3 עד 4 minutes.In קערה בינונית, לשלב את הירקות מבושלים עם סרטן, ביצים, מיץ לימון, חרדל, פטרוזיליה.מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
סרטן
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים את ארוחת הקרקר ומערבבים היטב לשלב ביסודיות.טופס כפות ערמות של תערובת הסרטן לתוך 1-1 / 2 עוגות עגולות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
סרטן
3
מגלגלים את העוגות בארוחת קרקר נוספת ומניחים אותן על תבנית אפייה.מקררים לפחות 30 דקות לפני הבישול.כאשר מוכן לשרת, לחמם מחבת גדולה ויוצקים את השמן לעומק של 1/2 אינץ'; לחמם את השמן על חום בינוני, שמירה על השמן בבעירה נמוכה.קוק וחום את grabcakes במשך 1 עד 2 דקות בצד הראשון ועל 1 דקה בצד השני, או עד שהם מבושלים דרך חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
דראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מעבירים את העוגות למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מגישים את העוגות חמות, עם רוטב Remoulade.- =רוטב Remoulade = - בקערה קטנה, לטאטא את כל החומרים יחד ומקרר עד מוכן לשרת; עושה 1 כוס.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Antica (Mountain Select). יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.