קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

מינסטרון נקניק פשוט

מינסטרון נקניק פשוט
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו מינסטרונה של נקניק פשוט. תמורת 1.82$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 2. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 19 גרם חלבון ו-26 גרם שומן. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות, מלח, סלרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55%, שהוא מוצק. מינסטרונה פשוטה, פסטה מינסטרונה פשוטה ומלאת לב, ומינסטרונה עם נקניק איטלקי דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בסיר גדול מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים לנייר סופג. בטפטופים מטגנים נקניק, בצל ושום 3 דקות. מערבבים פנימה את הגזר והסלרי. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות או עד שהנקניקיה משחימה קלות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים את המרק, העגבניות, מיץ העגבניות, הקישואים והתבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה את השעועית והמקרונים; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
מפזרים גבינת פרמזן ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים

מרכיבים

240אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שימורי עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצוחצחיםשימורי עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצוחצחים57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שימורי שעועית פינטו, שטוף סחוטשימורי שעועית פינטו, שטוף סחוט32אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גזר קצוץגזר קצוץ2(חוֹרֶף)סלרי קצוץסלרי קצוץ2356 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1רצועת בייקון, חתוכה לקוביותרצועת בייקון, חתוכה לקוביות35אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקרוני מרפק מבושלמקרוני מרפק מבושל35אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מקרוני מרפק מבושלמקרוני מרפק מבושל1(יכול להיות או להרחיק)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1שן שום, טחוןשן שום, טחון1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ0(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת0(יכול להיות או להרחיק)8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס158אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)Johnsonville® Polish Kielbasa Sausage or Polish sausage, quarteredJohnsonville® Polish Kielbasa Sausage or Polish sausage, quartered0(יכול להיות או להרחיק)מלח, אופציונלימלח, אופציונלי156אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מיץ עגבניות יכולמיץ עגבניות יכול31אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קישואים קצוציםקישואים קצוצים

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

Minestrone עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.