קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

מיקרוגל תפוח קוגל

מיקרוגל תפוח קוגל
מתכון מיקרוגל תפוח קוגל מוכן תוך כ 30 דקות, וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 400 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח, סוכר חום, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חנוכה. . נסו מיקרוגל אטריות מתוקות קוגל, קוגל תפוחים, ו אפל-מצוה קוגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את האטריות ביצים, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ביציםאטריות ביצים
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
משמנים מיקרוגל מרובע 8 אינץ ' - צלחת אפיית זכוכית בטוחה. מקציפים את הביצים יחד בקערת ערבוב. מערבבים את האטריות המבושלות, סוכר לבן, תפוחים קצוצים, שמנת חמוצה, גבינת קוטג', קינמון, מלח וצימוקים; מערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
תפוחתפוח
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
קערת ערבובקערת ערבוב
מיקרוגלמיקרוגל
4
יוצקים את התערובת לתוך המנה מוכנה.
5
מיקרוגל על בינוני גבוה (70% כוח) במשך 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
6
מערבבים את הסוכר החום ואגוזי מלך קצוצים בקערה, וחותכים בחמאה כדי ליצור ציפוי מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מפזרים ציפוי על הפודינג. להחזיר את הפודינג למיקרוגל ולבשל על בינוני גבוה (70% כוח) עד הפודינג הוא מוצק במרכז, 7 עד 9 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל