מיקרוגל תפוח קוגל
מתכון מיקרוגל תפוח קוגל מוכן תוך כ 30 דקות, וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 400 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח, סוכר חום, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור חנוכה. . נסו מיקרוגל אטריות מתוקות קוגל, קוגל תפוחים, ו אפל-מצוה קוגל (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את האטריות ביצים, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
משמנים מיקרוגל מרובע 8 אינץ ' - צלחת אפיית זכוכית בטוחה. מקציפים את הביצים יחד בקערת ערבוב. מערבבים את האטריות המבושלות, סוכר לבן, תפוחים קצוצים, שמנת חמוצה, גבינת קוטג', קינמון, מלח וצימוקים; מערבבים עד בשילוב.
יוצקים את התערובת לתוך המנה מוכנה.
מיקרוגל על בינוני גבוה (70% כוח) במשך 7 דקות.
מערבבים את הסוכר החום ואגוזי מלך קצוצים בקערה, וחותכים בחמאה כדי ליצור ציפוי מתפורר.
מפזרים ציפוי על הפודינג. להחזיר את הפודינג למיקרוגל ולבשל על בינוני גבוה (70% כוח) עד הפודינג הוא מוצק במרכז, 7 עד 9 דקות.