מל הטוב ביותר אי פעם עוגת שוקולד
המתכון הטוב ביותר של מל אי פעם עוגת שוקולד יכול להתבצע בערך 15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל 315 קלוריות. 64 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו מרשמלו, חטיפי שוקולד חלב קרמל ממתק, חטיפי שוקולד חלב סודה ממתק, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 35%. מתכונים דומים: שיבולת השועל של מל, פ. ב., עוגיות שוקולד צ'יפס, מאפינס הבננה של מל, ו מאפינס צ'וקו-מל.
הוראות
בקערה בטוחה למיקרוגל, שלבו מרשמלו, חטיפי שוקולד ו 1/3 כוס שמנת. מיקרוגל גבוה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהכל נמס וחלק.
בקערה בינונית מקציפים את השמנת שנותרה עד שהיא בהירה ואוורירית. מקפלים לתערובת שוקולד.
מורחים תערובת שלמה לקרום קרקר גרהם; מכסים ומכניסים למקרר למשך 2 עד 3 שעות.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג