מלית צלעות חזיר של אמא היא מנה של 6 אנשים. תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 230 קלוריות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . אם יש לכם פירורי לחם, מים, תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 15 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-50 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 31% . נסו את צלעות החזיר הטובות ביותר של אמא , צלעות החזיר המושלמות של אמא וצלעות החזיר המושלמות של אמא עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות אורז חום מבושל, מחולק
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה. משחימים צלעות, הופכים פעם אחת ומעבירים לתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה
ציוד שתשתמש בו
אוזניים תירס בגריל מושלם, גרעינים הוסרו
3
מוסיפים מים, ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
כף גדושה פלפל לבן
4
אופים בתנור שחומם מראש למשך שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות אורז חום מבושל, מחולק
5
כשהצלעות כמעט מוכנות, ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מבשלים ומערבבים סלרי ובצל עד שהבצל נעשה שקוף. מערבבים פנימה פירורי לחם, תירס, תיבול עופות, מלח ופלפל. מבשלים 5 דקות, ואז כף מלית על צלעות ומחזירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופות
גלילי פוקצ'ה עגבניות
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
3 כפות בצל ירוק פרוס דק, חלק ירוק בלבד
1 1/2 כפיות פפריקה מעושנת, חצי כף יד
פנה (פסטה בצורת נוצה) או פארפאלה (פסטה גדולה בצורת פפיון)
3/4 כוס תערובת סלאו קולי מגוררת בשלושה צבעים
4 כוסות דמיינו מרק ירקות אורגני
כסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ג'לטין ליים
2 כוסות אורז חום מבושל, מחולק
6
אופים, ללא כיסוי, עוד 15 דקות, או עד שכבר לא ורוד במרכז.
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!