אפל-מרווה הודו קלוי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? הודו קלוי של אפל מרווה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 14. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, עלי מרווה, תפוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. נסו הודו קלוי משופשף בג'לפנו קלוי, מרווה טרייה וחמאת תפוזים, אפל וחכם טורקיה, ו המבורגרים של מרווה ותפוח הודו עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר קטן שלבו את סיידר התפוחים, הג ' לי והחמאה. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מסירים מהאש ומניחים בצד. שמרו 2 כפות לגימור.
בקערה קטנה שלבו מרווה טחונה וחמאה. בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור מחזה ההודו; לשפשף תערובת חמאה מתחת לעור.
מברישים הודו עם סיידר תפוחים.
מפזרים מלח ופלפל על טורקיה ובתוך חלל.
מניחים את התפוחים, הבצל ועלי המרווה בתוך החלל. תוחבים כנפיים מתחת להודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מניחים את צד השד כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 3-1/2 עד 4 שעות או עד שמד חום בשר קורא 180 ניתנים לזיהוי, וצולים מדי פעם בתערובת סיידר. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.
מברישים בתערובת סיידר שמורה. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני החיתוך.