קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות14
ציון בריאות31
מגזין

אפל-מרווה הודו קלוי

אפל-מרווה הודו קלוי
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? הודו קלוי של אפל מרווה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 70 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 14. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, עלי מרווה, תפוחים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. ציון זה מוצק. נסו הודו קלוי משופשף בג'לפנו קלוי, מרווה טרייה וחמאת תפוזים, אפל וחכם טורקיה, ו המבורגרים של מרווה ותפוח הודו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר קטן שלבו את סיידר התפוחים, הג ' לי והחמאה. מבשלים ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש ומניחים בצד. שמרו 2 כפות לגימור.
3
בקערה קטנה שלבו מרווה טחונה וחמאה. בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור מחזה ההודו; לשפשף תערובת חמאה מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מברישים הודו עם סיידר תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מפזרים מלח ופלפל על טורקיה ובתוך חלל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6
מניחים את התפוחים, הבצל ועלי המרווה בתוך החלל. תוחבים כנפיים מתחת להודו; קושרים מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
מקלות עוףמקלות עוף
לשימור,לשימור,
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
7
מניחים את צד השד כלפי מעלה על רשת בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
אופים, ללא כיסוי, ב-325 ניתנים לזיהוי למשך 3-1/2 עד 4 שעות או עד שמד חום בשר קורא 180 ניתנים לזיהוי, וצולים מדי פעם בתערובת סיידר. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מברישים בתערובת סיידר שמורה. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול