מתכון לאוהדים של אוכל הודי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מלפפון raita, איך לעשות מלפפון raita / raita s, מלפפון raita, איך לעשות raita מלפפון, ו מלפפון Raita.
הוראות
1
במחבת קטנה, חום שמן על חום בינוני; להוסיף כמון ושום. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה עד קלוי וריחני; להגדיר שמן כמון בצד להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים יחד מלפפון, 1/4 אגוזי מלך כוס, מיץ לימון, יוגורט, מלח ופלפל. מערבבים בשמן כמון העליון עם תוספת 2 כפות אגוזי מלך.
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות להקת קאדר של אבנים Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.