תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Raitan מלפפון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 30 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, זרעי כמון, יוגורטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: מלפפון raita, איך לעשות מלפפון raita / raita s, מלפפון raita, איך לעשות raita מלפפון, ו מלפפון Raita.
הוראות
1
1 קליפת מלפפון לחתוך לאורכים במחצית. חותכים כל חצי דק.2
מרכיבים שתצטרך
מלפפון
2
מחממים מחבת קטנה על חום נמוך וטוסט זרעי כמון עד שהם להכהות קצת ריחני. לאפשר להם להתקרר, ואז למחוץ עם מערוך או עלי וטיח.3 לנצח את היוגורט עד חלקה, ואז מערבבים את הכמון ומלח.4
מרכיבים שתצטרך
כמון
יוגורט
טוסט
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערוך
מרגמה ועלי
מחבת
3
מוסיפים את המלפפון ליוגורט, ואז מעבירים למנה ומקשטים עם פרוסות מלפפון ופפריקה.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. החיבור Chenin Blanc תערובת עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.