ממרח אבוקדו
ממרח אבוקדו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם כמון טחון, גפן-עגבניות בשלות, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. נסו ממרח אבוקדו, איך לעשות ממרח אבוקדו / ממרח אבוקדו מקסיקני, צמח ירוק מטוגן עם ממרח אבוקדו ושרימפס (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole), ו גואקמולי גריל מקסיקני צ'יפוטלה-ממרח אבוקדו טרי כי הוא קל לעשות יכול להיות עם זה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
חצי בור אבוקדו; לגרוף את הבשר עם כף לתוך קערת ערבוב. מועך את האבוקדו במזלג, משאיר אותם עדיין קצת גושי.
מוסיפים את שאר החומרים, ומקפלים הכל יחד כדי לערבב בעדינות.
להניח חתיכת פלסטיק לעטוף ממש על פני השטח של ממרח האבוקדו כך שהוא לא חום ומקרר לפחות 1 שעה לפני ההגשה.