ממתק קצף ים מיושן
ממתק קצף ים מיושן הוא תוספת המגישה 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל 1071 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 269 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, סוכר, שוקולד צ'יפס חצי מתוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 49%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרגריטה עם קצף קדילאק ומלח ים, סוכריות קרמל מלח ים, ו ממתקי קורנפלקס מיושנים.
הוראות
חמאה או שמן תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ'; מניחים בצד.
שים סוכר, חומץ, סירופ ומים בסיר כבד של 4 ליטר (ברזל יצוק אם יש לך). מחממים בעדינות את התערובת, תוך ערבוב בכף עץ, עד שהסוכר נמס והסירופ נמס. מביאים לרתיחה, מכסים ומרתיחים במשך 3 דקות, ואז מסירים את המכסה ומרתיחים עד שהטמפרטורה מגיעה ל -285 מעלות צלזיוס (140 מעלות צלזיוס) על מדחום ממתקים.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הסודה לשתייה, מערבבים היטב כדי לאפשר לבועות לשקוע מעט.
יוצקים תערובת חמה לתבנית מוכנה ומשאירים עד שרק מתחילים להתייצב. מסמנים לריבועים בעזרת סכין משומנת קלות. השאירו להגדיר לחלוטין.
חותכים או שוברים לחתיכות.
שלב שוקולד צ ' יפס, קיצור ואפיית שוקולד בקערת זכוכית של 2 ליטר. מיקרוגל גבוה למשך 2 דקות להמסה. מערבבים בעזרת כף עץ. טובלים חתיכות ממתקים בשוקולד, מכסים לחלוטין.
עוטפים בנפרד בנייר שעווה, מסובבים את הקצוות יחד ומאחסנים בכלי אטום.