קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

מנגולד שוויצרי ריקוטה גנודי עם פטריות סתיו

מנגולד שוויצרי ריקוטה גנודי עם פטריות סתיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Chard Ricotta שוויצרי עם פטריות סתיו. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 347 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מרק עוף במלח נמוך, פטריות, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסטה ריקוטן ו Chard שוויצרי, עוגות Chard וריקוטה שוויצרי, ו פנה עם Chard שוויצרי ריקוטה.

הוראות

1
חותכים עלים chard מכל צדשל גבעול מרכז.
מרכיבים שתצטרך
2
גבעולים חתוכים לתוך sticksizestrips matchstick. מכסים ומקררים גבעולים; עתודה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
3
לבשל עלים chard בסיר גדולמים מלוחים מלוחים עד מכרז, about3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
ניקוז; מגניב. לסחוט chardleaves עד יבש מאוד; מקום במעבד.באמצעות פניות on / off, דק קוצצים chard.
מרכיבים שתצטרך
5
Addricotta, 1/2 כוס פרמזן, שאלוט,ביצה, מלח גס, פלפל, אגוז מוסקט; processto תערובת.
מרכיבים שתצטרך
6
העברת תערובת לקערה בינונית.
7
מוסיפים 1/2 כוס קמח; מערבבים כדי להתמזג. לכסות את הבצק andrefrigerate לילה.
מרכיבים שתצטרך
1
להביא מרק עוף, slicedshallots, וגבעולי פטריות להרתיח בסיר inlarge. להפחית את החום mediumand מבשלים עד התערובת מצטמצם 3 ספלים, 35 עד 40 דקות. מתח. להחזיר brothto סיר; להשליך מוצקים ב strainer.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. Coverand צמרמורת. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.להמיס 2 כפות חמאה עם 2tablespoons שמן במחבת גדולה כבדה overmedium-חום גבוה; להוסיף פרוס mushroomcaps.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים מלח ופלפל; פטריות sautéuntil הם מכרז משחימים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה לקערה.
4
Heatremaining 1 כף שמן באותו מחבתעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
5
הוסף גבעולי chard שמורים thinlysliced ו sauté עד מכרז, 6 עד 8 דקות. האם קדימה פטריות גבעולי shard ניתן להכין 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
7
גיליון אפייה מצופה קו עםנייר קלף. כף כמה צלחת ontolarge קמח. עבודה בקבוצות, כפית dropheapingדופן בצק gnudi (גודל של אגוזי מלך קטנים) על צלחת עם קמח כדי ליצורעל 36 נודי. באמצעות ידיים מקומטות, עדינות לצבע כל אחד ל 1 1/2 אינץ 'ארוך, 1/2 אינץ' עבה. הקש על קמח עודף; העבר את גיליון האפייה מוכן מראש של גנודי. האם קדימה יכול bemade 2 שעות קדימה. כיסוי וצינה.להביא סיר גדול רחב של מים מלוחים טבול. להחליק את גנודי לתוך סיר; לבשל עד רך, ערבוב מדי פעם, על 10 דקות.בינתיים, להקציף הנותרים 4tablespoons חמאה לתוך מרק חם. Seasonbroth לטעום עם מלח ופלפל. Coverto להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
8
מחלקים פטריות ו chard stemsamong 6 קערות.
מרכיבים שתצטרך
9
להוסיף מרק, חלוקת שווה (על 1/2 כוס כל). באמצעות כף מחוררת, לחלק את הנודי בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
10
מפזרים עם
11
פרמזן ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1
Fruityand earthy Michele Chiarlo 2006 "Le Orme" Barbera d ' Esti Superiore, Italy ($11).
מרכיבים שתצטרך
יין ברברהיין ברברה
1
גאודי קשוח? אריחת כופתאות ארוך יותר; hasto קמח לבשל לפני שהם יהיו רכים.
מרכיבים שתצטרך