מנטה פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל מנטה פסטו. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 242 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, עלי נענע, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. מתכונים דומים: מנטה פסטו, מנטה פסטו, ו מנטה פסטו.
הוראות
מניחים שקדים במחבת קטנה על אש בינונית. טוסט עד ריחני קל השחמה, על 4 דקות.
העברה למעבד מזון מצויד בלהב פלדה.
מוסיפים שום מנטה וגרידת לימון לתוך תהליך המזון. דופק עד שהכל קצוץ דק, על 5 פולסים 1 שניות, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
עם מעבד מזון פועל, לשפוך שמן דרך צינור הזנה בזרם איטי, יציב. שמור על מעבד מזון פועל עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים של קערה לפי הצורך.
מוסיפים פטה ומיץ לימון; דופק לשלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לאחסן במיכל אטום במקרר עד שבוע, או בשקית Ziploc במקפיא עד שישה חודשים.