מערבולות שקדים אפרסק ופטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסק ושקדים פטל מערבולות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם צוף אפרסק, אפרסק, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו מערבולות שקדים אפרסק ופטל, גלידת אפרסק עם מערבולות פטל, ו מערבולות מיני פטל-שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
קו מסננת עם מגבת גבינה או מגבות נייר להשעות אותו על קערה.
יוצקים את היוגורט לתוך המסננת ולאפשר לו לנקז, בקירור, במשך 3 שעות או לילה.
מניחים את היוגורט המעובה לקערה בינונית ומוסיפים את השקדים (הזמנת 1 כף לקישוט), דבש, וניל וגלידת תפוזים. דק עם צוף אפרסק עד שהוא עקביות רצויה.
מוסיפים את הצימוקים, אפרסק (הזמנת 1 כף לקישוט) ופטל (הזמנת 2 כפות לקישוט). כפית לתוך קערה בודדת או משקפיים ומקשטים עם שקדים שמורים, אפרסק ופטל.