קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

מערבולות שקדים אפרסק ופטל

מערבולות שקדים אפרסק ופטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסק ושקדים פטל מערבולות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם צוף אפרסק, אפרסק, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו מערבולות שקדים אפרסק ופטל, גלידת אפרסק עם מערבולות פטל, ו מערבולות מיני פטל-שקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו מסננת עם מגבת גבינה או מגבות נייר להשעות אותו על קערה.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננתמסננת
קערהקערה
2
יוצקים את היוגורט לתוך המסננת ולאפשר לו לנקז, בקירור, במשך 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
מניחים את היוגורט המעובה לקערה בינונית ומוסיפים את השקדים (הזמנת 1 כף לקישוט), דבש, וניל וגלידת תפוזים. דק עם צוף אפרסק עד שהוא עקביות רצויה.
מרכיבים שתצטרך
נקטר אפרסקנקטר אפרסק
גרידה כתומהגרידה כתומה
שקדיםשקדים
ונילוניל
יוגורטיוגורט
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את הצימוקים, אפרסק (הזמנת 1 כף לקישוט) ופטל (הזמנת 2 כפות לקישוט). כפית לתוך קערה בודדת או משקפיים ומקשטים עם שקדים שמורים, אפרסק ופטל.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
שקדיםשקדים
צימוקיםצימוקים
אפרסקאפרסק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה