מפלצת המסיבה הטבעונית קלצונה
מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. 39 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך עגבניות פטריות, גובלר, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו מוח מפלצת {מסיבת בלוג מפלצת ליל כל הקדושים}, ילדים בריאים ' רעיון מסיבת ליל כל הקדושים: מפלצת ירוקה מפחידה אטריות קישואים, ו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 2 דקות, ואז מוסיפים את הפטריות, אורגנו ותימין. מבשלים 5 דקות יותר, או עד שהירקות מתרככים.מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
בואו מגניב לפני השימוש.לאחר הלחם עלה, לזרוק אותו על משטח עבודה מקומח קלות, לגלגל אותו לתוך 12 x 16 אינץ '(30 x 40 ס " מ) מלבן.עם הצד הקצר על פני, במרכז 6 אינץ '(15 ס " מ), שכבת חצי עגבניות פטריות פרוסות גובלר, כל תערובת בצל/פטריות, עגבניות פטריות הנותרים פרוסות גובלר, ואת טבעות פלפל. השאר 1 אינץ '(2.5 ס " מ) בחלק העליון והתחתון ללא מילוי.באמצעות סכין, לעשות 6 עד 8 חתכים בכל צד של המילוי, בניצב למילוי. בצע מספר שווה של חתכים בכל צד.זה החלק שיהיה קלוע. החל מלמעלה, מקפלים רצועת בצק ריקה על קצה המילוי. לסירוגין הצדדים, למשוך רצועה אחת מכל צד על פני המילוי. המשך עד שתגיע לרצועות האחרונות בכל צד. מקפלים את התחתונה, ואז לסיים את הצמה. לטפוח עם הידיים כדי לעזור לאטום את רצועות קלוע סגור.לרסס גיליון אפייה עם תרסיס nonstick ולהעביר בזהירות את הצמה לגיליון.
תן לעלות, מכוסה במגבת, במשך 30 דקות, או עד נפוח יפה.מחממים התנור ל 177° (180°C, או סימן גז 4).
מעבירים את תבנית האפייה לתנור ואופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד לתחתית הוא השחמה.
העברה למתלה ולתת מגניב במשך כמה דקות לפני חיתוך.
חותכים לשש רצועות 2 אינץ '(5 ס " מ) ומגישים.