קושיקשה
מוכן ב44 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

מקלות דגים עם רוטב מרינרה

מקלות דגים עם רוטב מרינרה
אם יש לך בערך 44 דקות לבלות במטבח, מקלות דגים עם רוטב מרינרה עשויים להיות מתכון פסקטארי נהדר לנסות. בבמנה עיקרית זו יש 405 קלוריות, 28 גרם חלבון ו-24 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. תמורת $2.83 למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 839 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש חלב חמאה, דג לבן, רוטב מרינרה ושמן זית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מצוין של 89%. נסו מקלות דגים עם רוטב מרינרה, מקלות דגים מרינרה ומקלות מוצרלה תוצרת בית עם רוטב מרינרה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
שים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-500 מעלות F. מרססים תבנית אפייה כבדה בנדיבות עם ספריי בישול של שמן צמחי. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות פירורי לחם פנקו (יפני), או פירורי לחם רגילים1 1/2 כוסות פירורי לחם פנקו (יפני), או פירורי לחם רגילים
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה
בזיליקום טרי מגורר דק, לקישוטבזיליקום טרי מגורר דק, לקישוט
3
מכניסים את החלב לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3-1/4 כוסות סוכר חום ארוז3-1/4 כוסות סוכר חום ארוז
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום או ירוק מתוק יבשפלפל אדום או ירוק מתוק יבש
4
מוסיפים את רצועות הדג, מערבבים לציפוי ומניחים לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת
5
בקערה בינונית מערבבים יחד את הפרמזן, פירורי הלחם והמלח.
מרכיבים שתצטרך
גבעול סלרי צעיר ורך פרוס דקגבעול סלרי צעיר ורך פרוס דק
פרושוטו פרוסות דקות, מחוספספרושוטו פרוסות דקות, מחוספס
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום או ירוק מתוק יבשפלפל אדום או ירוק מתוק יבש
6
מוציאים את הדג מהחלב, נותנים לעודפים לטפטף בחזרה לתוך הקערה, וטוחנים פנימה את תערובת פירורי הלחם לציפוי מלא, לוחצים כדי להידבק. מסדרים את הדג המצופה בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה. מזלפים קלות שמן זית ואופים עד להזהבה ופריכה, כ-14 דקות. מצננים מעט ומסדרים על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
3-1/4 כוסות סוכר חום ארוז3-1/4 כוסות סוכר חום ארוז
2 שקדי חזיר קטנים (בערך 2 פאונד בסך הכל)2 שקדי חזיר קטנים (בערך 2 פאונד בסך הכל)
4 כפות מרגרינה או חמאה4 כפות מרגרינה או חמאה
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה
בזיליקום טרי מגורר דק, לקישוטבזיליקום טרי מגורר דק, לקישוט
פלפל אדום או ירוק מתוק יבשפלפל אדום או ירוק מתוק יבש
7
בסיר קטן מחממים את רוטב המרינרה על אש בינונית עד שהוא חם.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
2-1/2 כוסות ירקות בתערובת קליפורניה2-1/2 כוסות ירקות בתערובת קליפורניה
8
מעבירים לקערת הגשה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום או ירוק מתוק יבשפלפל אדום או ירוק מתוק יבש
9
מגישים את המרינרה לצד מקלות הדג כרוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

דג עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.