מקלות פולנטה צלויים
מקלות פולנטה צלויים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שמן זית בתוספת נוספת, parmigiano-רג'יאנו, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו מקלות שעועית צלויים ברוטב סויה, זנגביל ודבש, מקלות פולנטה פריך, ו מקלות פולנטה גבינה פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם מים.
שלב 6 1/2 כוסות מים קרים עם מלח וקמח תירס בסיר כבד 5 ליטר ולהביא לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ ארוכה, עד פולנטה מתחיל למשוך הצידה של סיר, 20 עד 25 דקות.
יוצקים פולנטה לתבנית אפייה, מתפשטים באופן שווה עם מרית גומי לחה אטומה. להתקרר במחבת על מתלה עד פולנטה היא פושרת ולהגדיר, כ -20 דקות.
מברשת אפייה עם שמן זית והפוך תבנית אפייה עם פולנטה על גיליון כדי unmold.
מברשת פולנטה עם 2 כפיות שמן ומפזרים גבינה. לצלות כ 4 אינץ ' מהחום עד הזהב החיוור, 5 עד 7 דקות. מגניב 5 דקות, ואז לחתוך 3 על ידי 1 1/2 אינץ ' מקלות.
פולנטה ניתן לבשל unmolded 1 יום קדימה. צ ' יל על גיליון אפייה משומן, משטח מכוסה קלף משומן קלות (צד משומן למטה), ולאחר מכן מכוסה היטב עם ניילון לעטוף. להביא לטמפרטורת החדר לפני צחצוח בשמן, זרועים גבינה, צליה.