מקלות תוף לימונדה פריכים
מקלות תוף לימונדה פריכים עשויים להיות רק המשקה שאתה מחפש. מתכון זה מכין 6 מנות עם 462 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו מקלות תוף עוף מעור, פלפל קאיין, טימין ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מקלות תוף שום פריכים, מקלות תוף מטוגנים בתנור סופר פריך, ו מתכון למקלות תוף פריכים בתנור דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים 1 כף גרידת לימון ומיץ הלימון בקערה גדולה.
מוסיפים 1 כוס מים והסוכר ומקציפים להמסה, ואז מקציפים פנימה את החלב. חוררים את מקלות התוף מספר פעמים במזלג ומתבלים במלח ופלפל. זורקים פנימה את המרינדה, מכסים ומכניסים למקרר 4 שעות, או למשך הלילה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס מביאים את העוף לטמפרטורת החדר.
שמים את הפנקו, הטימין, את 1 כף גרידת הלימון הנותרת, הקאיין, 1 כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה מחדש ומנערים לערבוב.
שים את המיונז בקערה. מניחים מתלה על תבנית עם נייר אפייה ומרססים בתרסיס בישול.
מוציאים את מקלות התוף מהמרינדה, טובלים במיונז, ואז יורדים לשקית ומנערים לציפוי; מעבירים למתלה.
ערפל את העוף בתרסיס בישול.
אופים עד להזהבה, כ-35 דקות; הופכים ואופים עד להשחמה ופריכה, 35 עד 40 דקות נוספות. מצננים לחלוטין ואז אורזים בכלי אטום.