קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

מקרוני אפוי שמנת וגבינה

מקרוני אפוי שמנת וגבינה
שמנת אפוי מקרוני וגבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 657 קלוריות. צאו לחנות ואספו מלח כשר, גבינת שמנת, גבינת גרוייר ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש במחצית וחצי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קרם קוקוס עשה עם חצי & חצי כמו קינוח. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 43%. ציון זה מוצק. נסו מקרוני וגבינה נקניקים אפויים בצורה בלתי אפשרית, מקרוני אפוי שמנת וגבינה עם כרוב ופטריות, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא אוכל מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את המקרוני והגבינה הארוזים מראש בחנות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הגדר מתלה לתנור 6 אינץ ' ממקור החום וחמם את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד שהוא אל דנטה, בערך 6 דקות. מסננים, שומרים 1 3/4 כוסות ממי הפסטה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
4
מחממים את חצי וחצי והקאיין בסיר גדול על אש בינונית עד שזה פשוט מגיע לרתיחה. ממשיכים להתבשל עד שהחצי וחצי מצטמצמים ל -1 1/2 כוסות, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
6
מקציפים פנימה את הצ ' דר והגרוייר עד שכל הגבינה נמסה והרוטב חלק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
GruyereGruyere
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים לסיר את המקרוני ומי הפסטה השמורים ומערבבים לאיחוד. (זה ייראה רופף מאוד, אבל הפסטה תשאב הרבה מהרוטב בזמן שהיא אופה.) מתבלים לפי הטעם במלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
יוצקים לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. זורקים את פירורי הלחם עם החמאה ומפזרים מלח בקערה קטנה ומפזרים בצורה אחידה מעל החלק העליון של המקרוני והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
אופים עד שהגבינה מבעבעת ופירורי הלחם משחימים קלות ופריכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן