מקרוני אפוי שמנת וגבינה
שמנת אפוי מקרוני וגבינה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 657 קלוריות. צאו לחנות ואספו מלח כשר, גבינת שמנת, גבינת גרוייר ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש במחצית וחצי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קרם קוקוס עשה עם חצי & חצי כמו קינוח. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 43%. ציון זה מוצק. נסו מקרוני וגבינה נקניקים אפויים בצורה בלתי אפשרית, מקרוני אפוי שמנת וגבינה עם כרוב ופטריות, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא אוכל מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את המקרוני והגבינה הארוזים מראש בחנות עבור מתכונים דומים.
הוראות
הגדר מתלה לתנור 6 אינץ ' ממקור החום וחמם את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים.
מוסיפים את המקרוני ומבשלים עד שהוא אל דנטה, בערך 6 דקות. מסננים, שומרים 1 3/4 כוסות ממי הפסטה. הניחו בצד.
מחממים את חצי וחצי והקאיין בסיר גדול על אש בינונית עד שזה פשוט מגיע לרתיחה. ממשיכים להתבשל עד שהחצי וחצי מצטמצמים ל -1 1/2 כוסות, בערך 15 דקות.
מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים עד להמסה.
מקציפים פנימה את הצ ' דר והגרוייר עד שכל הגבינה נמסה והרוטב חלק.
מוסיפים לסיר את המקרוני ומי הפסטה השמורים ומערבבים לאיחוד. (זה ייראה רופף מאוד, אבל הפסטה תשאב הרבה מהרוטב בזמן שהיא אופה.) מתבלים לפי הטעם במלח במידת הצורך.
יוצקים לתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'. זורקים את פירורי הלחם עם החמאה ומפזרים מלח בקערה קטנה ומפזרים בצורה אחידה מעל החלק העליון של המקרוני והגבינה.
אופים עד שהגבינה מבעבעת ופירורי הלחם משחימים קלות ופריכים, כ -10 דקות.