מקרוני וגבינה אפויים לאחד
מקרוני וגבינה אפויים לאחד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פסטה ממקרוני, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. . , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז מרק עמיד לתנור או 1 צלחת אפייה כוס.
ממלאים סיר קטן במים, ומביאים לרתיחה. מערבבים במקרוני; להרתיח עד מבושל אבל עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות.
באותו סיר, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה. מערבבים בקמח, מלח, פלפל, אבקת בצל וחלב; להקציף עד חלקה. לבשל, ערבוב, במשך 2 דקות. להפחית את החום לנמוך, ולהקציף ב 1/3 כוס גבינה, חרדל, רוטב ווסטרשייר, ורוטב חם. מערבבים במקרוני מבושל. כפית את המקרוני והגבינה לתוך המנה המוכנה.
מפזרים פירורי לחם 1 כף גבינת צ ' דר.
אופים, חשוף, עד הגבינה נמסה ואת המקרוני מחומם דרך, על 10 דקות.