מקרל עם תפוחי אדמה מרוסקים ואורגנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 624 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, פילה מקרל על העור, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט חלב רזה יוונית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד יוגורט יווני כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 88%. מתכונים דומים: מקרל שלם בגריל עם לימון, אורגנו וזיתים, תפוחי אדמה אדומים מרוסקים עם חלב חמאה, ו תפוחי האדמה הכתושים של סבתא.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול, מוסיפים מים לכריכה, ומתבלים במלח כשר. מביאים להרתיח, להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז, 10-12 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.