מרגריטה אבטיח
מרגריטה אבטיח יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 244 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לכם קרח, כסף, אבטיח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו מרגריטה אבטיח, מרגריטה אבטיח, ו מרגריטה אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה; להפריש.
מניחים את האבטיח בבלנדר תערובת עד liquified, על 1 דקה.
יוצקים דרך המסננת לתוך הקערה לגרד מרית גומי על פני השטח הפנימי של המסננת לדחוף את המיץ דרך עד רק עיסת נשאר. זרוק את העיסה. (אתה צריך בערך 3 כוסות מיץ.)
מניחים את מיץ האבטיח, טקילה, מיץ ליים וליקר אפרסק במיכל 2 ליטר ומערבבים לשלב. מכסים ומקררים עד מקורר, על 1 1/2 שעות.רגע לפני ההגשה, מערבבים כדי רקומבין.
יוצקים לתוך כוסות מלאות קרח, ומקשטים עם טריז סיד. לחלופין, מניחים 4 אונקיות של תערובת מרגריטה בשייקר קוקטייל. למלא את שייקר באמצע הדרך עם קרח ולנער במרץ עד מבחוץ הוא קפוא, על 30 שניות.
יוצקים את התוכן לתוך כוס מרגריטה צוננת, מקשטים עם טריז סיד, ומגישים. חזור על המרגריטות שנותרו.