מרנג Nib קקאו
גשו לסופר וקנו שוקו, קקאו, קורטוב מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 8%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרנג שקדים Cocoan, מרנג קקאו עם פירות יער, ו שומרי משקל ידידותי קוקוס קקאו חם לחגוג יום קקאו לאומי.
הוראות
קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים קרם של טרטר וחלבוני ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר superfine, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס.
הוסף 2 כפות קקאו לא ממותק, קקאו שפיץ, גרגרי אספרסו מיידיים, ומלח; הכה רק עד מעורבב.
זרוק את הבלילה על ידי כף חופנים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים ב 225 במשך 1 שעה. לכבות את התנור (לא להסיר מחבת מהתנור); מרנג קריר בתנור סגור לפחות 8 שעות או עד פריך. בזהירות להסיר מרנג מנייר.
מפזרים 1 כפית קקאו לא ממותק, אם תרצה.