מרק אגוזים טורקי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המרק שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 276 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שאלוט, שום, מלאי ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: תפוח-אגוז מענג טורקי, Aplets (Apple Walnut Turkish Delight), ו המבורגרים כבש בסגנון טורקי עם רוטב אגוז.
הוראות
1
צולים את האגוזים במחבת יבשה מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב וריחני.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר את המחבת מן החום, ויוצקים אגוזי מלך על קרש חיתוך כדי להתקרר מעט; קוצצים בגסות את האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מחבת
3
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית. מערבבים בצלצלי שום; לבשל ומערבבים עד שאלוט יש התרככו והפך שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שאלות
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את האגוזים הקצוצים, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, וקינמון, ומרתיחים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוז
מיץ תפוזים
גרידה כתומה
קינמון
5
מחית את התערובת בבלנדר או מעבד מזון עם 1 כוס של מלאי ירקות. להחזיר את המרק לסיר ולשפוך את 3 כוסות הנותרים של מלאי ירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי ירקות
מרק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת רוטב
בלנדר
6
מביאים לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות.
7
הסר מהחום; מערבבים ביוגורט, ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.