מרק בטטה
מרק בטטה דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, בטטות, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 64 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מרק ידידותי תקציב. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . וזה די טוב. נסו מרק נאצי מלא במרק בטטה, מרק בטטה (מרק קארי קומארה), ו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל) (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולחתוך ירקות לחתיכות קטנות, אחידות.
מניחים בסיר, ומכסים עם המניה עוף; להשתמש רק את כמות המניה הדרושה כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד ירקות רכים.
מניחים ירקות ונוזל למעבד מזון. מחית.
להחזיר ירקות מחית לסיר. מערבבים לאט את השמנת, סוכר חום, אגוז מוסקט, וחמאה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.