קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בנטו בוקס

מרק בנטו בוקס
מרק קופסת בנטו יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 128 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, מיסו, שקיות תה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דוב חום בנטו קופסת חטיפים עם סלט פירות קשת, קופסת בנטו כשרה: סלט פסטה בנטו, ו עוגיות קופסת אוכל (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים חצי סיר מרק במים ומביאים לרתיחה בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים קמצוץ מלח ואטריות סובה ומפחיתים את החום למדיום. לבשל, ערבוב בעדינות מדי פעם, עד רק רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות סובהאטריות סובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מסננים ושוטפים היטב מתחת למים קרים כדי להסיר את העמילן. מיד להעביר לקערה, לטפטף עם 1/4 כפית שמן שומשום ולזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
עמילןעמילן
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
שים את המרק באותו סיר ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להקטין את החום נמוך, להוסיף את kombu שקיות תה, ומבשלים במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
KombuKombu
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
הסר את קומבו ושקיות תה עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
KombuKombu
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
מוסיפים את הגזר, פטריות, טופו, תמרי, כיסוי, ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תמריתמרי
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
7
שים 1/4 כוס מרק חם בקערה קטנה, להוסיף את מיסו, ומערבבים עם מזלג עד המיסו מומס. מערבבים את התערובת בחזרה לתוך המרק, ולאחר מכן מערבבים את הבצל הירוק, מיץ לימון, ושמן שומשום שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
להפיץ את האטריות soba ותרד בין שש קערות ומצקת במרק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות סובהאטריות סובה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת
1
אם אתה רגיש לגלוטן, הקפד לרכוש 100% אטריות סובה כוסמת כוסמת. כמו כן, להיות מודע לכך בישול ממושך או חום גבוה יהרוג את החומרים המזינים מועיל במיסו, אז להוסיף אותו בסוף מתכונים ולחמם אותו בעדינות.וריאציות: אתה יכול להחליף אטריות אודון עבור סובה. אפשרות נוספת היא להשמיט את סובה ובמקום לשים להוסיף 1/4 כוס אורז חום מבושל בכל קערה, ולאחר מכן לצקת את המרק על האורז.אחסון: לאחסן את soba ומרק בנפרד כך soba לא להתפרק. אחסן את המרק במיכל אטום במקרר למשך עד 4 ימים, ואת סובה במיכל אטום במקרר במשך לא יותר מ 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף מלח לורי או אחר1/2 כף מלח לורי או אחר
אטריות סובהאטריות סובה
אטריות אודוןאטריות אודון
כוסמתכוסמת
מיסומיסו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
למנה: קלוריות: 140; סה "כ שומן: 1.5 גרם (0 גרם רווי, 0.5 גרם חד בלתי רווי); פחמימות: 27 גרם; חלבון: 7 גרם; סיבים: 5.5 גרם; נתרן: 834 מ" ג
3
מטבח אריכות ימים
4
Katz.com לקבלת מידע נוסף.מאט אדלסון הוא סופר מדע, בריאות וספורט עטור פרסים. הוא העוגן / המנהל לשעבר של Newsfeed Health של Johns Hopkins, תוכנית רדיו יומית כלל-ארצית. זהו הספר השלישי שכתב בשיתוף עם רבקה כץ. אדלסון מתגורר בבולטימור, מרילנד.