מרק בצל צרפתי
המתכון מרק בצל צרפתי מוכן בערך בעוד 40 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. יש מרק זה 87 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך מלאי בשר דל מלח, קלבדוס, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450°f. מבשלים בצל ב a12 " מחבת nonstick מעל חום גבוה, stirringconstantly,עד רך וקרמל, על 15 דקות.
מוסיפים חמאה וסוסונים למעיל.
הסר מחבת מחום ומערבבים בקלבדוס. החזירו את המחבת לחום והמשיכו לבשל עד שהקלבדוס יסבול, כ-30 שניות.
הוסף stockand להביא לרתיחה. מבשלים עד soupis מופחת 4 כוסות, על 5 דקות.מרק העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מניחים ramekins על bakingsheet rimmed. מחלקים מרק בין ramekins. Topeach ramekin עם 1-2 פרוסות לחם.
מפזרים 1/4 כוס גבינה על כל אחד.
גיליון העברה עם ramekins לתנור ולכבוש עד גבינה הוא מבעבע וחוםנקודות, כ 4 דקות.
למנה: 382 קלוריות, 13 גרם שומן, 46 גרם פחמימות