מרק גזר וג'ינג'ר
. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה טחון, מרק ג'ינג'ר גזר דל שומן, ו מרק ג'ינג'ר גזר.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לגרוף זרעים מתוך חצי סקווש butternut, והמקום לחתוך בצד למטה על תבנית אפייה משומנת.
אופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד מתרכך. אפשר להתקרר, ואז לגרוף את בשר סקווש מתוך העור באמצעות כף גדולה ולהניח בצד. להיפטר מהעור.
מחממים שמן זית בסיר גדול או בסיר מרק על אש בינונית.
מוסיפים בצל קצוץ ושום, ומבשלים, מערבבים עד הבצל שקוף.
יוצקים את המים, ומוסיפים סקווש, גזר וג ' ינג ' ר. מביאים לרתיחה, ומבשלים לפחות 20 דקות, או עד גזר וג ' ינג ' ר הם במכרז.
מחית את התערובת בבלנדר, או באמצעות בלנדר טבילה.
מוסיפים מים רותחים אם יש צורך דק, אבל יש לזכור שזה אמור להיות מרק שמנת עבה. להחזיר מרק למחבת, ולחמם דרך. מתבלים במלח, פלפל וקינמון.
מצקת לתוך קערות הגשה, ויוצקים מערבולת דקה של שמנת מעל כמו לקשט אם תרצה.