קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות22
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק דגים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך מים, יין, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו מרק דגים, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים חזיר מלח בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך; להסיר חזיר מלח, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת. תניח בצד את החזיר המלוח.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בצל מטוגן בטפטופים חמים על חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים תפוחי אדמה, 4 כוסות מים ויין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 12 עד 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מסדרים פילה על תפוחי אדמה; כיסוי ומבשלים 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג. לשבור דגים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מוסיפים חלב מאודה ו-3 המרכיבים הבאים; מבשלים מעל חום בינוני רק עד מחומם היטב. למעלה כל מנה עם שמורות חזיר מלח, פטרוזיליה, ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
חזיר מלחחזיר מלח
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
מגישים עם מקלות לחם או קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.