תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק דגים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך מים, יין, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו מרק דגים, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים חזיר מלח בתנור הולנדי מעל חום בינוני עד פריך; להסיר חזיר מלח, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת. תניח בצד את החזיר המלוח.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בצל מטוגן בטפטופים חמים על חום בינוני-גבוה 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים תפוחי אדמה, 4 כוסות מים ויין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 12 עד 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם כמעט רך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מסדרים פילה על תפוחי אדמה; כיסוי ומבשלים 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג. לשבור דגים לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מוסיפים חלב מאודה ו-3 המרכיבים הבאים; מבשלים מעל חום בינוני רק עד מחומם היטב. למעלה כל מנה עם שמורות חזיר מלח, פטרוזיליה, ופפריקה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.