מרק דגים עם כופתאות שרימפס Edamame נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 249 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לך סלרי, מיץ לימון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. נסו כופתאות שרימפס ואדממה, כופתאות Edamame, ו כופתאות Edamame (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את mirepoix "לבן", לערבב את הבצל, דשא לימון, סלרי, כרישה ומקרר עד קר, לפחות 4 שעות, רצוי בין לילה. (בשילוב עם הדגים וחלבוני הביצה, mirepoix יהווה את ההבהרה כדי להפוך את consomme ברור קריסטל. שילוב זה של מרכיבים יהווה את מה שמכונה רפסודה כי בעצם coagulates כמו consomme מבהיר.)
מרכיבים שתצטרך
עשב לימון
חלבונים
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
(בערך, כדי ליצור Roux)
סלרי
בצל
דגים
כרישה
2
מערבבים את mirepoix הצונן, שורש זנגביל, שאריות דגים, קליפות שרימפס, ביצה לבן ולהוסיף סיר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר
חלבונים
(בערך, כדי ליצור Roux)
קונכיות פסטה
שרימפס
דגים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
יוצקים את מלאי הדגים הצונן.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
4
תוסיף את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה (ממש מתחת לרתיחה בבישול קלאסי) על אש נמוכה, תוך ערבוב לעתים קרובות, כך שמרכיבי ההבהרה נשארים צפים חופשיים. שים לב כי החום חייב להישמר בבית רתיחה, נמוך מספיק כך הרפסודה אשר להרכיב לא לשבור את הפעולה של בישול גבוה מספיק כדי לבשל את זיהומים, כך שהם יכולים להיות שנאספו הרפסודה. ברגע שהרפסודה נוצרת ועולה אל פני השטח, הפסק לערבב. עם זאת, לאסוף קצת מרק מקצה הסיר ולהוסיף את הרפסודה כדי למנוע ממנו להתפרק. לאחר 60 עד 90 דקות ב הרתיחה הנכונה, הרפסודה תתחיל לשקוע, בשלב זה הקונסולה הסתיימה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
עבור edamame, להוסיף פולי סויה התרמילים שלהם לסיר ומכסה במים. להרתיח עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי סויה
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
לנקז ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
7
הסר פולי סויה מהתרמילים שלהם ולהניח בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פולי סויה
8
במעבד מזון תערובת שרימפס, חלבונים ביצה, בצל ירוק, מלח ופלפל למשחה. כפית חלק מתערובת זו לתוך שקית מאפה עם קצה רגיל 1/2 אינץ'. צינור כופתאות זעירות לתוך מרק וציד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.