קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

מרק דגים עם כופתאות שרימפס ואדממה

מרק דגים עם כופתאות שרימפס ואדממה
מרק דגים עם כופתאות שרימפס Edamame נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 249 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. אם יש לך סלרי, מיץ לימון, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. נסו כופתאות שרימפס ואדממה, כופתאות Edamame, ו כופתאות Edamame (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את mirepoix "לבן", לערבב את הבצל, דשא לימון, סלרי, כרישה ומקרר עד קר, לפחות 4 שעות, רצוי בין לילה. (בשילוב עם הדגים וחלבוני הביצה, mirepoix יהווה את ההבהרה כדי להפוך את consomme ברור קריסטל. שילוב זה של מרכיבים יהווה את מה שמכונה רפסודה כי בעצם coagulates כמו consomme מבהיר.)
מרכיבים שתצטרך
עשב לימוןעשב לימון
חלבוניםחלבונים
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
(בערך, כדי ליצור Roux)(בערך, כדי ליצור Roux)
סלריסלרי
בצלבצל
דגיםדגים
כרישהכרישה
2
מערבבים את mirepoix הצונן, שורש זנגביל, שאריות דגים, קליפות שרימפס, ביצה לבן ולהוסיף סיר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
חלבוניםחלבונים
(בערך, כדי ליצור Roux)(בערך, כדי ליצור Roux)
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
שרימפסשרימפס
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
יוצקים את מלאי הדגים הצונן.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
4
תוסיף את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה (ממש מתחת לרתיחה בבישול קלאסי) על אש נמוכה, תוך ערבוב לעתים קרובות, כך שמרכיבי ההבהרה נשארים צפים חופשיים. שים לב כי החום חייב להישמר בבית רתיחה, נמוך מספיק כך הרפסודה אשר להרכיב לא לשבור את הפעולה של בישול גבוה מספיק כדי לבשל את זיהומים, כך שהם יכולים להיות שנאספו הרפסודה. ברגע שהרפסודה נוצרת ועולה אל פני השטח, הפסק לערבב. עם זאת, לאסוף קצת מרק מקצה הסיר ולהוסיף את הרפסודה כדי למנוע ממנו להתפרק. לאחר 60 עד 90 דקות ב הרתיחה הנכונה, הרפסודה תתחיל לשקוע, בשלב זה הקונסולה הסתיימה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
עבור edamame, להוסיף פולי סויה התרמילים שלהם לסיר ומכסה במים. להרתיח עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי סויהפולי סויה
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
לנקז ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
7
הסר פולי סויה מהתרמילים שלהם ולהניח בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פולי סויהפולי סויה
8
במעבד מזון תערובת שרימפס, חלבונים ביצה, בצל ירוק, מלח ופלפל למשחה. כפית חלק מתערובת זו לתוך שקית מאפה עם קצה רגיל 1/2 אינץ'. צינור כופתאות זעירות לתוך מרק וציד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חלבוניםחלבונים
בצל ירוקבצל ירוק
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
שקית מאפהשקית מאפה
9
כף 1/4 כוס edamame לתוך קערות, ומרק מצקת נגמר.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.