קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות6
ציון בריאות29
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלורית עם גבינת פונטינה קרוסטיני

מרק דלורית עם גבינת פונטינה קרוסטיני
מרק דלורית עם גבינת פונטינה קרוסטיני עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו ציר עוף, בצל, גבינת פונטינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מרק דלורית וקרוסטיני מרווה, מרק קרוסטיני בטטה ובטרנוט סקווש, ו טורטליני עם דלורית, פטריות, פונטינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקומקום 8 ליטר, להוסיף את החמאה ושמן ולהמיס יחד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך, כ 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את הדלעת ואת ציר העוף. מביאים את התערובת לרתיחה ומוסיפים את המרווה. ממשיכים להרתיח עד שהירקות רכים, כ -20 דקות. כבה את החימום. באמצעות בלנדר טבילה, למזג את התערובת עד חלקה ועבה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור על המרק חם על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
5
עבור crostini: לשים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
טפטוף בשמן זית ומפזרים מרווה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
7
מפזרים את הגבינה למעלה ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
אופים עד הגבינה נמסה ואת הלחם הוא זהב קל, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
כדי לשרת, מצקת את המרק לתוך קערות ומקשטים עם קרוסטיני גבינה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת
10
הערה של קוק: תערובת הירקות מבושל יכול גם להיות pureed (לאחר קירור במשך כ 5 דקות) על ידי מצקת, בקבוצות, לתוך מעבד מזון או בלנדר מעורבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.