מרק דלורית עם גבינת פונטינה קרוסטיני עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו ציר עוף, בצל, גבינת פונטינה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 52 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מרק דלורית וקרוסטיני מרווה, מרק קרוסטיני בטטה ובטרנוט סקווש, ו טורטליני עם דלורית, פטריות, פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקומקום 8 ליטר, להוסיף את החמאה ושמן ולהמיס יחד על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך, כ 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את הדלעת ואת ציר העוף. מביאים את התערובת לרתיחה ומוסיפים את המרווה. ממשיכים להרתיח עד שהירקות רכים, כ -20 דקות. כבה את החימום. באמצעות בלנדר טבילה, למזג את התערובת עד חלקה ועבה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור על המרק חם על אש נמוכה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.