קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות100
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דלעת מעולה עם קרוטונים פרמזן הטוב ביותר

מרק דלעת מעולה עם קרוטונים פרמזן הטוב ביותר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק סקווש מעולה עם קרוטונים פרמזן הטוב ביותר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1200 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %66 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך עלי מרווה, musque de provence, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק דלעת זנגביל עם קרוטונים פרמזן, מרק דלורית עם מרווה ופרמזן קרוטונים, ו מרק עגבניות עם קרוטונים פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים סיר גדול מאוד על חום בינוני ויוצקים כמה פקקי שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיף את עלי המרווה ומטגנים במשך כ -30 שניות או עד ירוק כהה ופריך. הסר אותם במהירות עם כפית מחוררת לקערה מרופדת במגבות נייר - תוכל להשתמש אלה עבור מתיז מעל בסוף. במחבת אתה תישאר עם שמן בטעם יפה, אז לשים אותו בחזרה על החום ולזרוק את הבצל, סלרי, גזר, שום, עלי רוזמרין, צ ' ילה וקמצוץ טוב של מלח ופלפל. מבשלים בעדינות במשך כ -10 דקות עד שהירקות מתוקים ורכים.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרווהמרווה
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הדלעת ואת המניה למחבת, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
בזמן שהמרק מתבשל, הכינו את הקרוטונים שלכם.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
מרקמרק
5
טפטף קצת שמן זית על פרוסות הג ' בטה, ולחץ על כמה פרמזן מגורר על כל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ג ' בטהnameג ' בטהname
פרמזןפרמזן
6
מניחים במחבת ללא מקל ללא כל שמן ומטגנים עד הזהב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
כאשר הסקווש רך ומבושל דרך, להשתין את המרק עם בלנדר טבילה או לשפוך אותו לתוך בלנדר רגיל הדופק עד שיש לך מחית חלקה* (אבל אתה יכול להשאיר אותו מעט עבה אם אתה רוצה). והכי חשוב, זכור לטעום ולתבל אותו עד שהוא מושלם. לחלק את המרק בין הקערות שלך, הצבת 2 קרוטונים על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
סקוושסקווש
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
בלנדרבלנדר
קערהקערה
8
מפזרים עם כמה עלים מרווה פריך שלך טפטוף עם מערבולת של שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מרווהמרווה