מרק טוסקנה
מרק טוסקנה יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-5 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. אם יש לכם בצל, תפוחי אדמה, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. נסו מרק טוסקנה, מרק Zuppa Toscana, ו מרק Zuppa Toscana (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מניחים קישורי נקניק על תבנית אפייה ואופים 25 דקות, או עד מבושל דרך. חותך לפרוסות 1/2 אינץ'.
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
בצל מטגן עד שקוף; מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מערבבים במרק, מים ותפוחי אדמה; מבשלים 15 דקות.
להפחית את החום נמוך ולהוסיף נקניק, כרוב ושמנת; מבשלים עד מחומם דרך לשרת.