מרק טורטליני איטלקי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק טורטליני איטלקי. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 217 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו פסטו, פטריות, בשר חזיר מעדנייה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו מרק טורטליני איטלקי, מרק טורטליני איטלקי, ו מרק נקניק איטלקי עם טורטליני (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי הקפיצו פטריות בשמן עד שהן רכות.
מוסיפים את המים, העגבניות, הגבינה, המרק והפסטו.
מניחים פלפלים במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לתערובת הפטריות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות.
מערבבים פנימה את הטורטליני; מחזירים לרתיחה. מבשלים 7-9 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
חותכים פרושוטו לרצועות דקות; מקשטים כל מנה בפרושוטו וגבינה.