מרק לימון
מרק לימון הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-73 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך מלח ופלפל, מיץ לימון, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר מאוד. . נסו מרק אספרגוס, לימון ומרק של ניו אינגלנד, מרק Avgolemono (מרק עוף לימון יווני), ו מרק לימון ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מרק עוף לתוך סיר גדול, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים פסטה אורזו, ומבשלים במשך 10 דקות, עד מכרז.
בקערת זכוכית או מתכת בינונית, מקציפים את החלבונים לפסגות קשיחות בינוניות. מערבבים בחלמונים ומיץ לימון. כאשר הפסטה סיימה לבשל, מצקת בהדרגה על 1 כוס המרק לתערובת הביצה תוך ערבוב בעדינות. זה יחמם את הביצים כדי שלא יזדעזעו מהנוזל הרותח.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך סיר מרק, ומערבבים עד מעורבב היטב. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.