מרק מלפפון אני
מרק מלפפון ... אני יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, חומץ יין, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה מושלם עבור סתיו. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: קערה מרעננת של ... מרק? הו כן! מרק מלפפון, מרק אבוקדו ומלפפון (aka"מרק detox"), ו מרק מלפפון.
הוראות
לקלף, זרע, וקוצצים 2 מלפפונים.
מבשלים את הבצל הירוק הקצוץ במרגרינה עד רך.
מוסיפים את המלפפונים הקצוצים ואת חומץ היין.
יוצקים את המרק, ומערבבים את פארינה. מלח לפי הטעם, ולהוסיף טרגון.
תן למרק להתבשל במשך 20 דקות, או עד המלפפונים רכים.
שים את המרק בבלנדר, ורוטב אותו.
יוצקים את מחית לתוך קערה, ולהקציף את השמנת החמוצה. תטעם את המרק לתיבול.
יוצקים את המרק לתוך קערות, ומקשטים עם פרוסות מלפפון ופטרוזיליה קצוצה.