מרק נקניק לבבי
מרק נקניק לבבי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 201 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפה, ושלם 30 דיאטה. גשו לסופר וקנו נקניק בשר, מלח ופלפל, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. הציון הזה מוצק. נסו מרק עדשים ונקניקים לבבי, מרק קנליני ונקניק לבבי, ו מרק כרוב לבבי ונקניקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול וכבד על אש בינונית.
מוסיפים נקניק ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה משני הצדדים, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים כרוב ותפוחי אדמה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהכרוב מתחיל לנבול, כ -5 דקות.
יוצקים מרק עוף ועגבניות עם מיץ, מערבבים פלפל אדום כתוש ומתבלים במלח ופלפל. במידת הצורך, מוסיפים מים עד שהנוזל עולה בדיוק מעל תערובת הנקניקיות והירקות. מעלים את האש לגובה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, תוך ערבוב פעם או פעמיים, עד שתפוחי אדמה וכרוב רכים וטעמים התמזגו, 10 עד 15 דקות.