מרק עגבניות-לחם קלוי
מרק עגבניות-לחם קלוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית חדור שום, עגבניות משומר, עלי בזיליקום ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו מרק עגבניות-לחם קלוי, מרק עגבניות פלפלי תפוז קלוי עם שמן בזיליקום וצ'יפס לחם, ו אש קלוי מרק עגבניות עם חומוס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שים את העגבניות על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק עם 2 כפות של שמן השום ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. צלי עד העגבניות מתרככות והקצוות מתחילים חום, 15 עד 20 דקות.
בינתיים, חום 1 כף של שמן שום בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבזיליקום ומערבבים במשך כ -30 שניות.
מוסיפים את העגבניות המשומרות עם המיץ והמים; מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 15 דקות. מערבבים את הלחם ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות.
מערבבים את העגבניות הקלויות בתנור וכל מיצי בישול לסיר ומבשלים עוד 3 דקות. טעם לתיבול, הסתגלות במידת הצורך, ומצקת לקערות הגשה.
מקשטים עם רסס של שום שמן זית עלי בזיליקום.