מרק עגבניות עם חומוס ופסטה
מרק עגבניות עם חומוס ופסטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פטרוזיליה, מים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק עגבניות קיצי עם פסטאן וחומוס, פסטה עם חומוס ורוטב עגבניות, ו פסטה עגבניות קלויה עם חומוס מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, מחית את העגבניות עם המיץ שלהם. תניח בצד.
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 10 דקות. מערבבים את השום.
מוסיפים את עגבניות מחית, מרווה, מרק, מים ומלח לסיר. מביאים לרתיחה. מערבבים את הפסטה וחומוס. להביא את המרק לרתיחה, ואז להפחית את החום. לבשל, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה הוא רך, כ 15 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה, פלפל, ואת 1/3 כוס פרמזן מגוררת.
המלצת יין: האיטלקים היו אלפיים שנה לפתח סינרגיה מדהימה בין היינות שלהם מטבח מבוסס עגבניות. נצל את החוויה הזאת וזווג את המרק הזה עם קיאנטי קלאסיקו בריח דובדבן ועשבים או רופינה.
הערות: חפש עגבניות שימורים באיכות גבוהה עבור מרק זה, כגון עגבניות שזיף מאזור סן מרזנו של איטליה.