קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות31
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עוף וירקות בזימבבואה

מרק עוף וירקות בזימבבואה
מרק עוף וירקות זימבבואה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 270 קלוריות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-37 היו אומרים שהוא הגיע למקום. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם בטטה, ציר ירקות, פתיתי פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 87%. ציון זה מרהיב. נסו מרק פאי סיר עוף-ירקות, מרק עוף וירקות, ו מרק ירקות עוף עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית על אש בינונית בסיר מרק גדול; מבשלים ומערבבים את הבצל בשמן החם עד לשקיפות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מקציפים 1/2 כוס ציר ירקות וחמאת הבוטנים לבצל עד שהתערובת חלקה. מקציפים בציר הירקות שנותר, עגבניות חתוכות לקוביות עם הנוזל שלהן ופתיתי פלפל אדום כתוש; מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים על אש נמוכה במשך 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מערבבים פנימה את הכרוב, הבטטה, הגזר והלפת; מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות רכים, כ -30 דקות נוספות. מערבבים פנימה את הבמיה והעוף ומבשלים עד שהבמיה רכה, כ-30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ל-1 אננסל-1 אננס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לפתלפת
במיהבמיה