מרק עוף סיני עם אטריות עם שומשום ובצל ירוק
המתכון עוף סיני מרק אטריות עם שומשום ובצל ירוק מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט עצום חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל סיני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בצל ירוק, כרוב נאפה, שמן שומשום מזרחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו מרק עוף סיני עם אטריות, מרק עוף-אטריות סיני, ו מרק עוף עם אטריות בסגנון סיני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים עוף, רוטב סויה, שרי, ו 1 כף שמן שומשום בקערה בינונית להתמזג.
בואו לעמוד 20 דקות או לקרר עד 2 שעות.
לטאטא שום, טחינה, זנגביל, סוכר, חומץ ורוטב צ ' ילי בקערה קטנה.
חום שנותר 1 כף שמן שומשום בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה.
מוסיפים כרוב ובצל ירוק וסוט עד שהכרוב רך, כ -5 דקות.
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים עוף עם מרינדה וטחינה-תערובת שום. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד העוף מבושל דרך, על 5 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב מעט; כיסוי ומקרר. תביא לרתיחה לפני שתמשיך.)
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד מכרז, כ 5 דקות.
מוסיפים למרק בסיר. מוסיפים חצי כוסברה. מרק העונה עם מלח ופלפל.
* נמכר בשווקים במזרח התיכון, חנויות מזון טבעי וכמה סופרמרקטים.
** זמין בשווקים אסיה, חנויות מזון מיוחדות וכמה סופרמרקטים.